вівторок, 17 березня 2020 р.

Поурочно-тематичне планування з виробничого навчання


Поурочно-тематичне планування з виробничого навчання
(на час призупинення освітнього процесу з 12.03.2020р. по 03.04.2020 р.)

    Професія : 5122 Кухар
Кваліфікація : 3 розряд

Тема Уроку
К-сть год
Дата проведення
7
Приготування супів
24

7.1
Приготування супів з макаронними виробами
6
17.03
7.2
Приготування супів молочних з крупою, макаронними виробами
6
24.03
8
Приготування страв з яєць
12

8.1
Приготування варених, смажених яєць, страви із них
6
28.03
8.2
Запечені яєчні страви: омлет натуральний , омлет із сиром, ковбасою і яйця запечені з грибами
6
31.03
9
Приготування страв і гарнірів з овочів
30

9.1
Приготування страв із відварених овочів: картопля відварна , картопляне пюре , капуста варена з маслом , горох овочевий варений
6
3.04






Немає коментарів:

Дописати коментар