Поурочно-тематичне планування з
виробничого навчання
(на час призупинення освітнього
процесу з 12.03.2020р. по 03.04.2020 р.)
Професія : 5122 Кухар
Кваліфікація : 3 розряд
Кваліфікація : 3 розряд
№
|
Тема
Уроку
|
К-сть
год
|
Дата
проведення
|
7
|
Приготування супів
|
24
|
|
7.1
|
Приготування супів з макаронними
виробами
|
6
|
17.03
|
7.2
|
Приготування супів молочних з крупою,
макаронними виробами
|
6
|
24.03
|
8
|
Приготування страв з яєць
|
12
|
|
8.1
|
Приготування варених, смажених яєць,
страви із них
|
6
|
28.03
|
8.2
|
Запечені яєчні страви: омлет
натуральний , омлет із сиром, ковбасою і яйця запечені з грибами
|
6
|
31.03
|
9
|
Приготування страв і гарнірів з
овочів
|
30
|
|
9.1
|
Приготування страв із відварених овочів:
картопля відварна , картопляне пюре , капуста варена з маслом , горох
овочевий варений
|
6
|
3.04
|
|
|
|
|
Немає коментарів:
Дописати коментар