План
уроку виробничого навчання
11.11.20р
Тема:Нарізання овочів складними формами. Елементи оформлення страв
Інструктаж за змістом занять, організації
робочого місця, безпеки праці.
Нарізання овочів складними формами, складання композицій.
Виготовлення
елементів з овочів для оформлення страв.
Мета:
Навчитися : підбирати інструмент, інвентар, посуд; організувати робоче місце;
правильних прийомів під час нарізування овочів складними формами,
використовуючи теоретичні знання з технології приготування їжі раціонально
використовувати сировину підбирати нарізані овочі для складання композицій та
оформлення страв.
Тип уроку: удосконалення початкових умінь і
формування навичок виконання операцій і видів робіт
Хід уроку
І. Організаційно-вступна частина (5
хв.)
1.Взаємне
вітання.
2.Перевірка
наявності учнів на уроці.
3.Стан
зовнішнього вигляду учнів, наявність комплекту спецодягу, готовність до уроку.
ІІ. Вступний інструктаж(40 хв.)
1.Повідомлення
теми уроку: Нарізання
овочів складними формами. Елементи оформлення страв
Інструктаж за змістом занять, організації
робочого місця, безпеки праці.
Нарізання овочів складними формами, складання композицій.
Виготовлення
елементів з овочів для оформлення страв.
2.Повідомлення
мети уроку.
3.Мотивація
навчальної діяльності учнів.
4.Актуалізація
знань.
5.
Інструктування з елементами показу.
6.Дебрифінг
вступного інструктажу.
Щоб уміти Нарізати овочі складними формами, вам потрібно, перш за все:
·
Вивчити технологію їх приготування;
·
Вміти робити розрахунок сировини;
·
Дотримуватися норм закладання продуктів і послідовності
ведення технологічного процесу;
·
Використовувати якісні продукти, правильно їх обробляти
та нарізати;
·
Правильно організовувати робочі місця, добирати
інструмент, інвентар, посуд;
Працювати охайно, готувати з бажанням і любов’ю
Немає коментарів:
Дописати коментар